Kliknij ten link, aby przejść do panelu logowania.
Teraz do wszystkich płatnych Serwisów internetowych
Wydawnictwa Podatkowego GOFIN loguj się w jednym
miejscu.

Po zalogowaniu znajdziesz menu z linkiem do swojego
konta abonenta i dodatkowych opcji.

Jak szukać?»

liczba druków w bazie:
w tym druków aktywnych:
z druków korzystano:
154 329 022 razy

Aktualnie jesteś: Wzory druków i umów (strona główna) » Podatek akcyzowy » Oświadczenie - zakup wyrobów węglowych zwolnionych od akcyzy ...

PODZIAŁ TEMATYCZNY

!
-
dział oznaczony wykrzyknikiem zawiera materiał zaktualizowany w ostatnich 14 dniach
POMOC
Jak przygotować sprawozdanie finansowe w formacie XML i PDF w Programie DRUKI Gofin »
Pomoc techniczna »
Filmy instruktażowe
Program DRUKI Gofin
Program DRUKI Gofin - Tworzenie i wysyłka pliku JPK_FA

OBJAŚNIENIE FORMATÓW

Oświadczenie - zakup wyrobów węglowych zwolnionych od akcyzy (osoba fizyczna nieprowadząca działalności gospodarczej)

Oświadczenie jest składane sprzedawcy wyrobów węglowych, przez osobę fizyczną będącą finalnym nabywcą węglowym w celu zakupu wyrobów węglowych na cele zwolnione od podatku akcyzowego. Oświadczenie zawiera dane osoby fizycznej, numer dokumentu tożsamości oraz numer PESEL oraz określenie ilości, rodzaju oraz przeznaczenia nabywanych wyrobów węglowych oraz datę i miejsce złożenia oświadczenia oraz czytelny podpis składającego oświadczenie.

Druk dostępny wyłącznie w wersji KOMERCYJNEJ programu DRUKI Gofin !
Formularz aktywny w formacie GOFIN
z możliwością zapisu (wypełnianie, wydrukowanie, zapisywanie, wprowadzanie zmian)
Uwaga ! Aby korzystać z druku niezbędne jest posiadanie (zakup) oraz jednorazowa instalacja programu DRUKI Gofin do zastosowań komercyjnych »
Formularz w formacie PDF
(wydrukowanie do ręcznego wypełnienia)
Uwaga! Do wydrukowania formularzy PDF wymagany jest program Acrobat Reader w wersji 8.0 lub nowszej, dostępny na stronie www.adobe.com
Przykład wypełnienia
Wydawnictwo Podatkowe GOFIN
Szanowny Użytkowniku !
Prosimy o zapoznanie się z poniższymi informacjami oraz wyrażenie dobrowolnej zgody poprzez kliknięcie przycisku "Zgadzam się".
Pamiętaj, że zawsze możesz wycofać zgodę.

• zapewnienia prawidłowego działania serwisów (utrzymania sesji),

• analizy statystyk ruchu i reklam w serwisach,

• zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu wyświetlenia personalizowanych reklam.

Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do indywidualnych potrzeb użytkownika). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do internetu oraz w Polityce prywatności i plików cookies.

Administratorzy

Administratorem Pana/Pani danych osobowych w związku z korzystaniem z serwisu internetowego i jego usług jest Wydawnictwo Podatkowe GOFIN sp. z o.o.

Jakie ma Pani/Pan prawa w stosunku do swoich danych osobowych?

Wobec swoich danych mają Pan/Pani prawo do żądania dostępu do swoich danych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, prawo do cofnięcia zgody.

Podstawy prawne przetwarzania Pani/Pana danych osobowych

• Niezbędność przetwarzania danych w związku z wykonaniem umowy

Umowa w naszym przypadku oznacza akceptację regulaminu naszych usług. Jeśli zatem akceptuje Pani/Pan umowę na realizację danej usługi, to możemy przetwarzać Pani/Pana dane w zakresie niezbędnym do realizacji tej umowy.

• Niezbędność przetwarzania danych w związku z prawnie uzasadnionym interesem administratora

Dotyczy sytuacji, gdy przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na usprawiedliwione potrzeby administratora, tj. dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług, jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług administratora w serwisie internetowym.

• Dobrowolna zgoda

Aby móc wyświetlać spersonalizowane reklamy dopasowane do Pani/Pana zainteresowań, partner Wydawnictwa Podatkowego GOFIN sp. z o.o., Stroer Digital Operations sp. z o.o. musi mieć możliwość przetwarzania Pani/Pana danych. Udzielenie takiej zgody jest całkowicie dobrowolne (nie ma obowiązku jej udzielenia).

Zgoda

W związku z powyższymi wyjaśnieniami prosimy o wyrażenie dobrowolnej zgody na przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych w związku z możliwością wyświetlenia reklam dopasowanych do Pani/Pana zainteresowań poprzez kliknięcie w przycisk „Zgadzam się” lub „Nie teraz” w przypadku braku zgody.

Sklep internetowy - sklep.gofin.pl

Wydawnictwo Podatkowe GOFIN sp. z o.o., ul. Owocowa 8, 66-400 Gorzów Wlkp., tel. 95 720 85 40, faks 95 720 85 60